Waarom Turkije meer is dan all-inclusive resorts

all-inclusive-resorts-kusadasi

Turkije staat bekend om de all-inclusive resorts. Je betaalt een vast bedrag en krijgt daarvoor een vlucht, een hotelkamer, drinken en eten. In sommige gevallen zijn er zelfs allerlei activiteiten bij de prijs inbegrepen. In Turkije is een all-inclusive resort relatief goedkoop. Wie een website als VakantieDealz.nl bezoekt, ziet al snel dat Turkije een van de goedkoopste bestemmingen is voor zonvakanties. Toch is Turkije veel meer dan alleen all-inclusive resorts. Het land heeft nog veel meer te bieden. Welke redenen er verder nog zijn om naar Turkije te gaan, naast de goedkope all-inclusive resorts? Dat lees je hier!

De prachtige stranden

Op de meeste resorts in Turkije is een zwembad aanwezig. Toch is het zeker aan te raden om eens naar het strand te gaan. Turkije heeft namelijk veel adembenemende stranden. Zo zijn er rondom Kuşadasi diverse zandstranden te vinden. Dit is geen zelfpromotie van ons platform, hoor! Je hebt in Turkije rustige stranden waar je een snelle duik kunt nemen, maar ook drukke stranden met parasols en strandstoelen.

De geschiedenis van het land

Turkije heeft een rijke geschiedenis. Een geschiedenis waar maar weinig Nederlanders het fijne van weten. Ben jij een echte geschiedenisliefhebber? Dan zul je in Turkije een hoop nieuwe kennis kunnen opdoen! Ben je iemand die het niet zoveel interesseert wat er honderden jaren geleden heeft plaatsgevonden? De prachtige gebouwen uit de oudheid zorgen ervoor dat de geschiedenis van Turkije zelfs voor jou tot leven komt! De Graven van Kaunos zien er bijvoorbeeld prachtig uit. Ook de Tempel van Apollo is fantastisch om te zien! Volgens velen is de Tempel van Apollo zelfs een van de mooiste ruïnes in heel Turkije.

De activiteiten die je in Turkije kunt doen

In Turkije zijn ook allerlei leuke activiteiten om te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel watersportactiviteiten. Zie jij jezelf al op de waterscooter zitten in het zonnige Turkije? In Turkije zul je je geen moment vervelen, want er worden overal leuke activiteiten georganiseerd. Niet alleen kun je er deelnemen aan watersporten, maar je kunt er bijvoorbeeld ook quadrijden.

De natuur is er prachtig

Nog een reden om een goedkope vakantie Turkije 2022 te boeken? De natuur in Turkije is prachtig! Je hebt er niet alleen stranden, maar ook indrukwekkende bergen, bossen en meren. De natuur van Turkije is erg veelzijdig, waardoor je er als natuurliefhebber nooit op uitgekeken raakt.

Conclusie

Veel Nederlanders kennen Turkije als het land waar je naartoe gaat als je goedkoop in een all-inclusive resort wilt verblijven. Toch heeft Turkije veel meer te bieden dan alleen all-inclusive resorts. Er is sprake van een rijke cultuur, de natuur is prachtig en ook buiten de resorts valt ontzettend veel te beleven. Bezoek Turkije. En nog beter: bezoek Kuşadasi!